U bevindt zich hier: HomepaginaFAQ

Hieronder zijn een aantal vragen terug te vinden die wij doorheen de afgelopen maanden kregen.  Hopelijk vinden jullie hieronder al een antwoord op je vraag.

Wij trachten onze website in de toekomst , samen met jullie, zo aan te passen, dat alles duidelijk en overzichtelijk wordt.

Ik wil graag trainer/begeleider zijn op Dreamstage, kan dit?

Dat kan!

Als trainer/begeleider zetten we je in de voormiddag in bij één van onze techniekoefeningen in een doorschuifsysteem. Als begeleider ga je mee met je eigen ploegje in het doorschuifsysteem.

In de namiddag zetten we alle trainers/begeleiders in om onze Champions League in goede banen te leiden.

Er wordt voor jou ook een mooie Dreamstage-tenue voorzien alsook een fijne vergoeding. Meer info kan je krijgen bij Robin, en later ook op onze infovergadering waarop je dan zal uitgenodigd worden.

Kan je Dreamstage sponsoren?

Dat kan!

We hebben een heus sponsorboek uitgewerkt met hierin alle mogelijkheden die wij voor jou kunnen voorzien.

Neem hiervoor contact met Robin.

Tot wanneer kan er ten laatste ingeschreven worden?

Inschrijven kan in principe tot 2 weken voor de 1ste dag van de Dreamstage. Dit om de bestelling van onze kledij, … niet in het gedrang te brengen.

Uiteraard voorzien wij steeds een kleine hoeveelheid extra voor de allerlaatste beslissers, hou er wel rekening mee dat de plaatsen dan heel beperkt zijn.

Wanneer weet ik of jullie mijn inschrijvingsgeld goed ontvangen hebben?

Wij controleren onze rekening 1 keer per week. Diezelfde dag sturen wij bevestigingsmails rond naar iedereen die tot die dag het inschrijvingsgeld betaald heeft. Je moet dus na je betaling maximum 7 dagen wachten. Onmiddellijk na het inschrijven ontvang je dus geen bericht, direct na je betaling wel.

Moet je aangesloten zijn bij een voetbalclub om deel te nemen aan Dreamstage?

Neen, iedereen kan deelnemen!

Je mag op het inschrijvingsformulier vermelden dat je niet aangesloten bent. We stellen deze vraag om onze ploegjes zo eerlijk en aangenaam mogelijk in te kunnen delen.

Mag je doorgeven bij welke groep je wil zitten gedurende de Dreamstage?

Dat mag!

Je kan dit doen door een bericht te plaatsen tijdens je inschrijving (veld extra melding op het inschrijvingsformulier) of via 'contacteer ons' helemaal rechts bovenaan hier op de website. Wij proberen hier, in de mate van het mogelijke, maximaal rekening mee te houden.
 

Is het mogelijk om te blijven overnachten gedurende Dreamstage?

Neen, dit is niet mogelijk. In de formule die wij aanbieden gaan de deelnemers elke avond naar huis en keren ze terug de volgende ochtend.

Wat moet je doen als je een fout hebt gemaakt op je inschrijvingsformulier?

Je mag een nieuw inschrijvingsformulier invullen, we houden in dat geval enkel rekening met het laatste. Je mag ook mailen naar Robin, dan passen het foutje zelf aan in onze bestanden.

Wat als je gekwetst raakt voor aanvang van Dreamstage?

Indien je door je blessure niet kan deelnemen aan het voetbalkamp vragen wij hiervoor een medisch attest aan ons te bezorgen, dit mag via mail of persoonlijk aan ons op de 1ste dag van de Dreamstage. Wij kunnen je dan een stukje van het inschrijvingsgeld terugbetalen. Dit stukje hangt af van de vaste kosten die wij tot die dag hadden, het maximum dat je kan terugkrijgen bedraagt 80 euro (bij afmelden meer dan 3 weken op voorhand).

Wat als je niet de volledige week kan komen?

In principe kan je enkel inschrijven voor de volledige stages. Wij kunnen eventueel een afwijking bekijken indien gewenst. Hiervoor mag je mailen naar Robin. Wij bekijken elke situatie afzonderlijk. We weten intussen uit ervaring dat we moeten vragen de 4 dagen aanwezig te zijn, indien je enkele uurtjes niet kan, vormt dit geen probleem voor onze planning/indeling.

Wanneer krijg ik alle exacte informatie rond Dreamstage?

2 weken voor de 1ste dag van de Dreamstage, einde van de inschrijvingen, ontvangen alle deelnemers een mail met de nodige informatie. Deze mail wordt verstuurd naar de e-mailadressen die jij opgaf op jou inschrijvingsformulier.

Waar kan ik de dagindeling terugvinden?

De dagindeling kan je terugvinden op onze website bij ‘algemene informatie’, ‘informatie voetbalkampen’, helemaal onderaan ‘dagindeling’.

Wat moeten de spelertjes meebrengen naar Dreamstage?

Je kan het best ’s morgens thuis al je voetbalkledij aandoen (schoenen apart meenemen!). De eerste dag mag dit je eigen kledij zijn, de andere dagen mag je je Dreamstage-tenue dragen of je eigen kledij. Vooral de laatste dag vragen we om enkel je Dreamstage-tenue aan te doen, zo ook de dag dat de profvoetballer langs komt.

Aan de voetballers vragen wij om scheenbeschermers te dragen en de meeste deelnemers spelen ook met voetbalschoenen. Indien je geen voetbalschoenen hebt moet je deze speciaal voor Dreamstage uiteraard niet gaan kopen. Je mag dan gewoon je sportschoenen aandoen of misschien kan je ergens wel voetbalschoenen en scheenbeschermers lenen? 

Wat moeten de keepers meebrengen naar Dreamstage?

Aan onze keepers raden wij aan om hun eigen keeperhandschoenen mee te brengen, wij hebben deze niet voorzien.

Hebben de deelnemers extra geld nodig op de Dreamstage zelf?

In principe hebben de deelnemers geen extra geld nodig.

’s Middags krijgen de kinderen water te drinken bij hun warme maaltijd. Indien zij een frisdrank wensen, kunnen zij deze kopen van de club/sporthal waar we de Dreamstage organiseren, het zijn hun prijzen die wij dan hanteren.

Moeten de deelnemers zelf zorgen voor tussendoortjes en drank?

Wij voorzien in de voor- en namiddag telkens 1 sportdrank en 1 koek/snack/stuk fruit per kind. Gedurende de activiteiten is er geen ruimte om te drinken en/of te snoepen. Water is er constant ter beschikking.
 
Kan er ook vegetarisch eten voorzien worden?

Dat kan!

Wij moeten dit vooraf wel meedelen aan onze traiteur, het is dus van belang dat je ons hier tijdig van op de hoogte brengt, dit kan al via het inschrijvingsformulier, het veld 'vegetariër' aanvinken.

Kan er rekening gehouden worden met (voedings)allergiën?

Dat kan!

Wij moeten dit vooraf wel meedelen aan onze traiteur, het is dus van belang dat je ons hier tijdig van op de hoogte brengt.

Inzake alle andere allergieën hebben wij graag dat u hiernaar verwijst op de medische fiche die u toegestuurd krijgt per mail, 2 weken voor de Dreamstage. U kan deze medische fiche binnenbrengen en eventueel nader toelichten op de 1ste dag van Dreamstage.

Moeten de deelnemers effectief om 08.00 uur aanwezig zijn?

Neen. Wij verwijzen hiervoor graag naar de dagindeling.

De organisator en 2 trainers/begeleiders zijn vanaf 08.00 uur aanwezig om de vroege vogels op te vangen en de aanwezigheidslijsten in te vullen. We raden de deelnemers aan om tussen 08.45 uur en 09.00 uur toe te komen.

Kan er gedoucht worden op Dreamstage?

Dat kan!

Net als de groepen zijn de kleedkamers vooraf door ons ingedeeld. Iedereen weet dus vanaf maandag waar hij/zij alle spullen kan opbergen en kan douchen. Uit ervaring weten wij dat ongeveer de helft van de deelnemers ter plaatse een douche neemt.

Wat als je gekwetst raakt op Dreamstage?

Wij hebben een ongevallenverzekering afgesloten bij Ethias. De verzekering wordt afgesloten aan de hand van de aanwezigheidslijst van de 1ste dag op Dreamstage. Indien je gekwetst raakt of een ongeval had kan je je best wenden tot Robin voor verdere afhandeling en ondersteuning. Op de locatie waar Dreamstage doorgaat is steeds een EHBO voorzien.

Mogen er gedurende de Dreamstage supporters langskomen?

Dat mag!

We geven hierbij wel de voorkeur aan de namiddag, wanneer de wedstrijden doorgaan, zo kunnen de deelnemers zich in de voormiddag ten volle concentreren op de (techniek)trainingen. Vooral de laatste dag, wanneer we de finales spelen, zijn onze supporters meer dan welkom. Wat is voetbal immers zonder onze 12de man? Zodoende kunnen we een sfeer creëren als op echte belangrijke matchdag!

Waar kan ik de foto's, filmpje en klassementen doorheen de Dreamstage terugvinden?

Elke dag zullen er foto’s en filmpjes gemaakt worden van onze deelnemers. We trachten de foto's, filmpjes én de klassementen zoveel mogelijk snel online te plaatsen. Alles van de huidige Dreamstage zal te vinden zijn op onze facebookpagina's ‘Dreamstages Voetbalkampen’  en via onze evenementen op facebook. 

Wens je dat er een bepaalde foto offline gehaald wordt? Geen enkel probleem, contacteer Robin.

Wanneer kan ik inschrijven voor een volgende Dreamstage?

Dit is meestal vanaf 1 januari voor de Dreamstage van de paasvakantie en vanaf 1 september voor de Dreamstage van de herfstvakantie. Deelnemertjes die eerder deelnamen aan een Dreamstage worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Zij ontvangen een bericht waarin wij de opening van onze nieuwe inschrijvingen bekend maken. Voor anderen verwijzen wij naar onze website, waar wij op de startpagina onze volgende Dreamstage zullen aankondigen.

Wat moet ik doen als ik nog een bericht heb voor mijn trainer/begeleider of 1 van de organisatoren?

Wij geven in principe de persoonlijke gegevens van onze trainers/begeleiders niet vrij. Indien je een speciaal bericht hebt voor hen kan je dit persoonlijk bezorgen gedurende de Dreamstage of achteraf via Robin, wij zorgen er dan voor dat het zo snel mogelijk bij jou trainer/begeleider terecht komt. Je kan ons ook contacteren via onze website 'contacteer ons' rechts bovenaan.

Laatste nieuws

Vorige Dreamstages

Dreamstage start over: