U bevindt zich hier: HomepaginaVoetbalexperts

Voetbalexperts biedt voetballers de unieke kans om zich te verbeteren door een ongeziene manier van training geven in België.

Voetbalexperts geeft spelers de kans om zich verder te ontwikkelen tot een volwaardige voetballer. Voetbalexperts biedt namelijk professionele hulp op voetbaltechnisch gebied aan jonge, talentvolle voetballers d.m.v. technische trainingen en individuele begeleiding op sportief vlak. 

Leden van Voetbalexperts zorgen voor de scouting van de spelers en pas na een positieve evaluatie kan er een individuele begeleiding en opvolging opgestart worden.

Voetbalexperts gaat eerst en vooral uit van plezier, maar draagt tegelijkertijd kwaliteit en het ontwikkelings- en prestatievermogen van uw kind hoog in het vaandel. Dit doen we door specifieke doeleinden of thema’s te integreren in onze oefeningen.

Een trainingssessie bevat steeds onderstaande onderdelen: een opwarming met bal, tijdsoefeningen om persoonlijke records te verbreken, het aanleren en verbeteren van technische vaardigheden, jongleren op verschillende niveau’s, balbezit-oefeningen met verschillende thema’s/doeleinden, een afwerkoefening en eindigen doen we altijd met een wedstrijdvorm.

Tijdens de training worden telkens scores, persoonlijke records en individuele doeleinden genoteerd waardoor elke speler zich individueel kan verbeteren training na training.

Voetbalexperts biedt ook individuele begeleiding, privétraining en management.

 

Voor meer info

www.voetbalexperts.be

 

 

 

Laatste nieuws

Vorige Dreamstages

Dreamstage start over: